Melbourne Architect Design COX Box Office Interiors / Cox Architect

This project was undertaken as an opportunity to rethink the company’s approach to ‘design’ and the process of creating contemporary architecture across a varying portfolio. The ethos underpinning the project is best represented in the creation of a central ‘events space’ for key activity.

Project Design and Developed By Cox Architect

Located in the center of the plan, this open yet partially obscured space was created by cutting a large void in the upper floor and folding the new floor plate down to the lower level in a series of tiered platforms.

This open ‘box’ creates an internal connection between floors and reflects the intention to promote curiosity and increase the opportunity for staff to come together. A communal cafe and dining space sited at the front of the building has become a focal point for discussion as well as a preferred place to convene impromptu work meetings and host clients.


Melbourne Architect Design COX Box Office Interiors
In the Melbourne office interior architect put the wooden finish on flooring tiles and other structures.
Melbourne Architect Design COX Box Office Interiors
A Project discussion room with wooden steps and sitting area. it has large size of room where sit around 20+ employee on the stairs.
Melbourne Architect Design COX Box Office Interiors
Melbourne Architect Design COX Box Office Interiors
Office Pantry Area
Melbourne Architect Design COX Box Office Interiors
Office Cabins Corridors
Melbourne Architect Design COX Box Office Interiors
Melbourne Architect Design COX Box Office Interiors
Melbourne Architect Design COX Box Office Interiors
Entire Office Look
Melbourne Architect Design COX Box Office Interiors

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *