SF Loft Designer by Wardell+Sagan Projekt

SF Loft Designer by Wardell+Sagan Projekt More »

Exbury Egg by Spud Studio

Spud Studio s design the Egg shape mini house boat. The project is led by art, architecture and education consultants, Space Placemaking and Urban Design (SPUD Group). More »

X-CAV street sweeper by Carlos Schreib

X-CAV street sweeper design and by Carlos Schreib. The street sweeper incorporates many factors concerning esthetics. The first one is the simple ability to clean the public space More »

Pergola Design by Coodo

Contemporary company Coodo Living design this Pergola. More »

Windoze 16 Casa Decor Madrid By Egue & Seta Architects

In the current edition of Casa Decor Madrid 2013 which began on May 17 and will run until June 24 in the c / Fernando el Santo 16 (former headquarters of the British embassy) the organization of the event included our services to design the appropriateness of facade, More »

 

Fabric Pouf Avenue Fatboy Italia Design By Gijs Papavoine

The Avenue is a stylish and multi-purpose block that serves as an extra seat or side table. The Avenue is a modular system and easily stackable in combination with other Avenues. The top side of the block has either a tight block pattern or a playful fl oral design that makes for extra atmosphere in the living room or work room, garden or on the balcony. The Avenue is UV resistant and water repellent, for extra outdoor convenience. The Avenue is available in two designs and in the colors taupe, white and black.
Fabric pouf avenue fatboy Gijs Papavoine

Cabrio Apartment by HUNK Design

The transformation of a very common 19th century Rotterdam upstairs apartment into an unique city paradise. The residents, Bart Cardinaal en Nadine Roos, live already since their student time at this address. With the arrival of their daughter the rented apartment didn’t suffice any more and the residents were on the look out for a home with a (roof)garden. Then the opportunity came along to buy the house for a very good price and it also turned out that it was possible to rebuild the house drastically. As they have their own architectural and design firm, HUNK-design, this became the start of the transformation.

Cabrio Apartment by HUNK Design 

LOOP in Tianjin by SAKO Architects

A Chinese architect firm SAKO ArchitectsSpaces of free curved lines for each function surrounds “Upper Courtyard” where children enjoy playing with a safe environment. There are three times of cone-shaped glass on the “Upper Courtyard”, giving natural light to “Lower Courtyard”. “Dug-up Circle Plaza” and “Piled-up Circle Plaza” trigger activities for children. A rainbow pattern along with a circle delights the space of white.

LOOP In Tianjin SAKO Architects

Housing Rehabilitation in La Cerdanya By Dom Arquitectura

The project is located in a small village in La Cerdanya. Located on the north valley side and facing south, the dense rural core is formed by about 20 houses, is surrounded by fields and meadows where agriculture and farming are the main activities. Breathtaking views of the Cadi in front make this setting, a natural paradise. Spanish Architect firm design Dom Arquitectura the entire projects.

Most buildings in the village are formed around an era. We can see in the village distribution map, that outside eras spaces organized the old constructions around them. They formed a structure grid set with old barns, stables and houses.

Housing Rehabilitation in La Cerdanya by Dom Arquitectura 

Foundation for Polish Science Headquarters by FAAB Architektura

The vertical garden, covering front and side elevations, is a tool which allows to integrate the building with its green context. The FNP headquarters has become an element of the landscape in a very common sense. The green face of the building blurs the boundaries between architecture & nature. The architecture of the building is created by a collision of textures. The leafy vertical garden, softening the building edges, is contrasted with the smoothness of surfaces finished with light grey concrete panels. The green wall, naturally three-dimensional, is enriching the elevation with its depth. This three-dimensional effect is constantly changing over time. Due to the natural vegetation of the plants and the cycles of the year the face of the building will also be constantly changing.

Foundation for Polish Science Headquarters by FAAB Architektura 

Neutral Bay House By Downie North Architects

As a traditional semi-detached residence, the house was originally comprised of a series of unrelated rooms and made no connection to its site or outdoor spaces. The new design sought to connect the house with its garden by recreating the rear living space as a large verandah

Neutral Bay House By Downie North Architects 

Chetwynd Road Design by Cousins and cousins

Cousins & Cousins’ design updates the rundown building to modern living standards and brings light into a dark Victorian house. The new extension was created following the demolition and rebuilding of the rear of the building. The structurally glazed frame-less glass roof mimics the pitch of the existing roofline, and with the glazing provides a stimulating and innovative counterpoint to the  of the existing building.

Chetwynd Road Design by Cousins and cousins 

Zero Fishermen Collection|Pendant Lamp Design By Mattias Stahlbom

Pendant, 1,9m cable and rope. Shade in opal UV-stable polythene. Handmade net in white, orange or natural. Other colors on request. Terminal block 3×2,25 mm2. When HFF 5x4mm2.

Zero Fisherman handmade pendant Lamp